Patlıcanı kızartırken yağ çekmemesi için…
Tuzlu suda bekletme yöntemi sayesinde patlıcanlar kızartılırken kararmasını ve yağ çekmesini önleyebilirsiniz.
1
2
Patlıcanı kızartırken yağ çekmemesi için…
Yumurtaları çırparak patlıcanları yumurta bandırıp , ardından mısır unu veya normal una bulayınız . Bu şekilde kızarmış patlıcanlarınızın daha az yağ çektiklerini göreceksiniz. Ayrıca yumurtayı çırparken bir kaç baharat ekleyerek değişik bir tat yakalamış olursunuz.Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL