Bombay Fasulye Salatası
 
                                                Baharatlı ve ferah aromasıyla Bombay fasulye salatası, protein dolu sağlıklı bir öğün alternatifi sunuyor.
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Bombay fasulyeyi akşamdan üzerini 3-4 parmak geçecek kadar suda bekletin. Ertesi gün suyunu süzüp derin bir tencereye koyun. Yeniden üzerini geçecek kadar su ekleyin. Yumuşayana dek orta ateşte haşlayın. Suyunu süzüp derin bir kaba alın.
- 
                    2
                    Haşlanmış fasulyenin üzerine elma dilimi doğranmış domates, kıyılmış dereotu, kıyılmış ceviz ve 2-3 cm boyutunca dilimlenmiş taze kişniş sapını ekleyin. Çekirdeği çıkarılmış zeytin, keten tohumu ve fesleğen yaprağı serpiştirin.
- 
                    3
                    Bir kasede zeytinyağı, limon suyu, tahin, sumak ve tuzu karıştırın. Salatanın üzerine gezdirip harmanlayın. Servis tabağına alıp, limon dilimi ve ketojenik ekmek dilimleriyle servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL
                
            
            
         
                             
                                     
                                     
                                    