Mutfakta bu taktikleri uygulayın rahat edin!

Soğan kesmek

Anneleriyle zamanında mutfağa girmiş olanlar bilir çoğu anne elinde doğrar soğanı. Ama nasıl olur da o soğan hiç dağılmadan üstelik aynı boyda küp küp doğranır?

Evet annelerimiz gibi becerikli değiliz ama doğrama tahtası da hayatımızı koylaştırmak için var. Soğanı soyun ama kök kısmını kesmeyin. Daha sonra ikiye kesin.

İlk olarak uzunlamasına birkaç kesik atın kök kısmını tutup kalanını küp küp doğrayın. *Soğan doğrarken gözlerinizin yaşarmaması için de ağzınıza bir yudum su alın ve doğrama işlemi bitene kadar yutmayın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...