Çikolatalı Mus Tarifi

Çikolatalı Mus Tarifi

Az malzemeyle harikalar mı yaratmak istiyorsunuz? Çikolatalı mus tarifi tam aradığınız. Daha önce duymadınız mı? Çikolatalı mus nasıl yapılır dediğinizi duyar gibiyiz. İşte tarif...

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Toz jelatin ve kaynar suyu karıştırıp, jelatini eritin. Sütü tencereye boşaltıp kaynatın.
  • 2
    Ocaktan alıp, içine küçük parçalara ayrılmış çikolata ilave edin ve 3-4 dakika çikolata eriyene dek karıştırın.
  • 3
    Biraz soğutup, süzgeçten geçirilmiş jelatinli karışımı ilave edin ve karıştırdıktan sonra kenara alın.
  • 4
    Ayrı bir yerde krema ve pudra şekerini iyice çırpıp, diğer karışıma ilave edin. Karıştırıp, porsiyonluk kaplara pay edin.
  • 5
    Soğutup, dilediğiniz gibi süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...