Karayemiş
Taflan ve Hint kirazı olarak da bilinen karayemiş, gülgiller familyasına aittir. Daha çok gölgeli ve rutubetli bölgelerde bulunan, beş-on metre boyları arasında, küçük beyaz çiçekler açan ve yaprak dökmeyen bir ağaç türüdür.
1
4
Karayemiş
Aynı yöntem öğlen ve akşam yemeklerinden kırk beş dakika sonra tekrarlanır. Karayemişi çekirdeğiyle birlikte yiyemeyenler, meyvenin tamamını havanda dövdükten sonra, kaynar su içerisinde on-on beş dakika demleyerek posasıyla birlikte içebilir. Bu faydalı içecek, özellikle şeker hastaları için şifalı etkilere sahiptir.Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL