Kalorisi düşük diye lezzetsiz olduğunu düşünmeyin

 Karnabahar Graten Tarifi (4 kişilik 70 Kcal)

 1 adet küçük boy karnabahar
1 adet limon
4 çorba kaşığı rendelenmiş diyet kaşar peyniri
1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber


KARNABAHARI temizleyip parçalayın. İçine limon suyu sıkılmış suda haşlayın. Pişen karnabaharları haşlama suyunda bekletmeden hemen süzerek çıkartın. Fırın tepsisine folyo yayın. Karnabaharları folyonun üzerine dizin. Üzerlerine 4 çorba kaşığı kaşar peynirini paylaştırın. 1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kaşarlar eriyene kadar iyice pişirin. Sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
  • Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
  • İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...