Izgarada pişen leziz tarifler
Soslu Somon Izgara Tarifi (1 kişilik)
150 gram somon
Sos için: 2 diş sarmısak
1 çorba kaşığı salça
Yarım çay bardağı sıvıyağ
2 adet patates
1 çay kaşığı safran
Servis için: Deniz börülcesi
SOMONU ızgarada önlü arkalı pişirin ve servis tabağına alın. Sos için ince kıyılmış sarmısak ve salçayı sıvıyağda soteleyin. Haşlanmış ve rendelenmiş patates ile safranı ilave edin. 2-3 dakika daha sotelemeye devam edin. Izgara somonu hazırladığınız sos ve haşlanıp ayıklanmış deniz börülcesi ile birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL