Izgarada pişen leziz tarifler

 Soslu Somon Izgara Tarifi (1 kişilik)

 150 gram somon
Sos için: 2 diş sarmısak
1 çorba kaşığı salça
Yarım çay bardağı sıvıyağ
2 adet patates
1 çay kaşığı safran
Servis için: Deniz börülcesi

SOMONU ızgarada önlü arkalı pişirin ve servis tabağına alın. Sos için ince kıyılmış sarmısak ve salçayı sıvıyağda soteleyin. Haşlanmış ve rendelenmiş patates ile safranı ilave edin. 2-3 dakika daha sotelemeye devam edin. Izgara somonu hazırladığınız sos ve haşlanıp ayıklanmış deniz börülcesi ile birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
  • Geçmişten Geleceğe Gastronomi
  • Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...