Her öğüne yakışır...
SUCUK İSKENDER
2 adet parmak sucuğu boylamasına incecik dilimleyin. Yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin. 3 dilim küp doğranmış ekmeği fırında veya yapışmaz yüzeyli tavada kızartıp, servis tabağına alın. Üzerine 2 çorba kaşığı süzme yoğurt yayın. Daha sonra sucuğu yerleştirin. Sos için 1 çorba kaşığı tereyağı, yarım tatlı kaşığı salça ve 1 tatlı kaşığı suyu karıştırarak fokurdatın. Sosu sucuğun üzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL
MÜJGAN YURTSEVEN