Hangi Yemek Hangi Yağ ile Pişirilmeli
Yemeklerin daha lezzetli olabilmesi doğru yağ seçimi yapabilmek çok önemli. Kullanabileceğiniz yağ türleri şunlardır; Zeytin yağları ( Süzme olanı dahil ), bitkisel yağlar, fındık yağı...
2
2
Hangi Yemek Hangi Yağ ile Pişirilmeli
Fındık yağı, hafif tadı ve açık rengi ile tanınır. Yüksek ısı gerektiren pişirmelerde kullanılmak için idealdir. Sağlıklıdır, özellikle de kolesterol düşmanıdır.
Diğer bitki ve baharatların karışımıyla elde edilen özel yağlar ise yemek pişirmeye değil, yemeğin kendisine ekstra bir tat vermek ve son bir dokunuş için üretilir.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL