Geçmiş zaman tatları demirhindi

Sağlığa pek çok yararından sebep Osmanlı Mutfağı'nda sıkça görülen demirhindiden birbirinden yaratıcı tarifler...

Sağlığa pek çok yararından sebep Osmanlı Mutfağı'nda sıkça görülen demirhindiden birbirinden yaratıcı tarifler...

DEMİRHİNDİ ŞERBETİ(4-5 Kişilik)

50 gram demirhindi, 4-5 su bardağı su, yarım neskafe fincanı tozşeker, 5-6 adet karanfil

Demirhindi parçalarına su ilave edip, bir gece dinlendirin. Tozşeker ve karanfil ekleyip 10-15 dakika kaynatın. Soğuyunca süzgeçten veya tülbentten geçirin. Buz parçalarıyla birlikte servis yapın.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.