En zararsız 14 atıştırmalık
Yedikten Sonra Pişman Olmayacağınız Lezzetler
Atıştırmalıkların bizler için faydalı olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış durumda.
Gerçekten! Arada sırada yediğimiz abur cuburlar enerji seviyemizin yükselmesine, metabolizmamızın hızlanmasına ve kan şekerimizin düzenlenmesine yardımcı oluyor. Beslenme uzmanı ve Food For Fitness kitabının yazarı Anita Bean, seçilen atıştırmalıkların önemine dikkat çekiyor: “Atıştırmalıkların kalori bakımından düşük ve besin değeri açısından zengin olmasına özen gösterin” diyor. Bisküvi, cips ve çikolatalar şeker ve tuz oranı yüksek besinler olduğu için hepimizin bildiği üzere şişmanlatıcı etkiye sahipler. Bunlar yerine vücudunuzla dost tercihler yaparak daha sağlıkl ıve fit kalabilirsiniz.
Cosmopolitan
En zararsız 14 atıştırmalık
8. Yağlı Bir Öneri…
Şekerli Patates
Tatlı patatesi tercih ederek daha en baştan kalori oranını yarı yarıya düşürebilirsiniz. Küçük bir çay kaşığı zeytinyağı ilave ederek 30 dakika tavada çevirin. Tatlı patatesler lif içerdiği için kan şekeri dengesini düzenler ve zararlı atıştırmalıklardan uzak durmanızı sağlar.
En zararsız 14 atıştırmalık
11. Yolculuk SırasındaTercih Edilebilecek Bir Öneri…
Fındık, Fıstık
Kalbiniz için en yararlı besinlerden biri olan fındıktan her gün bir avuç yemenizi şiddetle tavsiye ederiz. Özellikle içerdiği protein sayesinde vücudun enerji yakımını hızlandırıyor. Tuzsuz fıstıklar da aynı oranda tercih edilebilir
Sofra’da Bu Ay
- Ünlü Şeflerden Sevgililer Günü'ne Özel Menüler
- Somon ve Mevsim Sebzelerinin Dansı
- 2025'in Rengi Mocha Mousse Tonlarında Tatlar