Bursa’nın ünlü tatları...

KESTANE ŞEKERİ TATLISI(4 Kişilik)

Malzemeler:

Yarım kg kestane şekeri

1 paket krem şanti

1 su bardağı soğuk süt

Üzeri için: Çikolata sos

Hazırlanışı:

Krem şanti için derin bir kapta krem şanti ve soğuk sütü çırpıcı ile iyice çırpın. Buzdolabında 1 saat beklettikten sonra sıkma torbasına alın. Kupların dibine sıkma torbası ile krem şanti sıkın ve üzerine kestane şekerini paylaştırın. Üzerlerine tekrar krem şanti sıkın ve çikolata sos gezdirin.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...