Bol vitaminli sindirimi kolay sebze

Ispanakgiller familyasından olan ve 'yabani ıspanak' olarak da adlandırılan pazı ile nefis tarifler...

Ispanakgiller familyasından olan ve 'yabani ıspanak' olarak da adlandırılan pazı ile nefis tarifler...

PAZI ÇORBASI(10 Kişilik)

12 su bardağı su, bir demet ince doğranmış pazı, 1 kase yoğurt, 3 çorba kaşığı un, yarım su bardağı pilavlık bulgur, tuz, üzerine: 3 çorba kaşığı sıvıyağ, 1 adet yemeklik doğranmış soğan, 2 çorba kaşığı nane

Tencereye suyu koyup kaynatın. Kaynayan suya doğranmış pazı yapraklarını ve bulguru atın. Diğer yanda yoğurt ile unu biraz soğuk su ilavesi ile birbirine yedirin. Bulgurlar yumuşayınca yoğurtlu karışımı çorbaya yavaş yavaş ekleyin. Bir tavada sıvıyağ ile soğanı pembeleştirin. Naneyi katın. Bu karışımı pişen çorbanın üzerine gezdirip servis yapın.

Bakmadan Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.