Hem Renkli Hem Besleyici Salata

Besleyici salata tarifleriyle sofranızı zenginleştirmeye ne dersiniz? Her yemeğin yanına yakışan, sofralarınıza renk katan, salata tarifleri için bizi takip etmeye devam edin.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Sos için gereken malzemeyi küçük bir kavanozun içine doldurun. Salataya eklemeden önce kavanozu iyice sallayıp sosun karışması gerektiğini unutmayın. Kapağı sıkıca kapatılabilen bir kavanozun (500 gramlık kavanoz olmalı) içine sırasıyla 2 yemek kaşığı süzme yoğurt, dilimlenmiş domates, kereviz sapı, tane mısır, dilimlenmiş turp, haşlanmış nohut, dilimlenmiş salatalık, kıvırcık marul yapraklarını ekleyip kavanozun kapağını sıkıca kapatın. Salatanız hazır. Kapağını kapatıp dilediğiniz yerde keyifle yiyin. Yemeden önce sosunu eklemeyi unutmayın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...