Adana'nın en nefis 7 lezzeti
Adana deyince aklımıza ilk gelen lezzet muhakkak kebaptır.
Adana Kebabı Tarifi (4 kişilik)
Yarım kg yağlı kıyma
1 çorba kaşığı biber salçası
Yarım demet maydanoz
Tuz,
Pulbiber
Derin bir kapta kıyma, biber salçası, tuz, pulbiber ve ince kıyılmış maydanozu yoğurun. 2 saat buzdolabında dinlendirin. Avucunuzu ıslatıp, kebabı şişlere takın. Kömür ateşinde pişirin. Bu arada sık sık çevirip, yağını pideye alın.
Adana deyince aklımıza ilk gelen lezzet muhakkak kebaptır.
Adana Kebabı Tarifi (4 kişilik)
Yarım kg yağlı kıyma
1 çorba kaşığı biber salçası
Yarım demet maydanoz
Tuz,
Pulbiber
Derin bir kapta kıyma, biber salçası, tuz, pulbiber ve ince kıyılmış maydanozu yoğurun. 2 saat buzdolabında dinlendirin. Avucunuzu ıslatıp, kebabı şişlere takın. Kömür ateşinde pişirin. Bu arada sık sık çevirip, yağını pideye alın.