Zeytinyağlı Çalı Fasülye
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Çalı fasulyesini yıkadıktan sonra bir bıçak yardımıyla kenarları da dahil olmak üzere temizleyin. Daha sonra ortadan ikiye kesin. Diğer yanda yemeklik doğranmış soğan ve ayıklanmış sarımsağı zeytinyağında soteleyin. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domatesi ilave edip, 1-2 dakika daha çevirin. Kesme şeker, tuz ve çalı fasulyesini ekleyip, karıştırın. Suyunu katın ve önce orta, daha sonra kısık ateşte fasulye yumuşayana kadar pişirin. Servis tabağına alın ve soğuk olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL