Acılı Ezme

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Soğanların kabuklarını soyup bıçakla incecik kıyın. Süzgece koyup yıkayın ve elinizle suyunu sıkıp kenara alın. Salatalıkların kabuklarını soymadan, domatesleri ise kabuklarını soyduktan sonra bıçakla ince kıyın. Her ikisinin de suyunu elinizle sıkarak süzün. Biber, maydanoz, dereotu ve naneyi de ince kıyın. Hazırladığınız tüm malzemeyi bir kapta harmanlayın. Üzerine kıyılmış sarımsak, salça, pul biber, zeytinyağı, nar ekşisi ve tuz ekleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...