Waterzoi (Belçika Mutfağından)
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tavuk göğsünü bir litre tavuk suyunda 30 dakika pişirin. Sebzeleri jülyen doğrayıp (kibrit çöpü inceliğinde), bir bardak tavuk suyunda haşlayın. Haşlama suyunun üzerine krema, tuz, karabiber ve hintcevizini ekleyerek, pişirin. Haşladığınız tavuk etini büyük parçalara ayırarak, servis kabına koyun. Hazırladığınız kremalı sebzeleri suyuyla beraber ekleyin. İri doğranmış ve haşlanmış patatesi ekleyip, maydanozla birlikte servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL