Tavuk Kolaj

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Zeytinyağını wok veya dibi tutmayan geniş bir tencereye alın. Harlı ateşte iyice kızdırarak ince doğranmış zencefil ve iri halkalar halinde doğranmış soğanları ilave edin. Zencefiller kararmaya başladığında kuşbaşı doğranmış tavuk etini ilave edin. Tavuklar sularını salıp beyazlaştıktan sonra soya sosu ekleyerek ateşi orta sıcaklığa getirin. 3 dakika sonra ananasları, balı ve şarabı ekleyip ateşi düşük sıcaklığa getirin. Ateşten almadan 2 dakika önce sirkeyi, kuru biberleri, kaju fıstığını ve ezilmiş sarmısakları ekleyerek tencerenin kapağı kapatın. Daha sonra sıcak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...