Tavuk Bohçası
Malzemeler
Yapılışı
-
1
GÖĞÜS etini enlemesine ikiye bölün. Döverek inceltin. Her bir dilimin üzerine labne peyniri sürün. Sırasıyla kaşar peyniri ve salam koyup, sigara böreği gibi sarıp, kürdanla tutturun. Bir kaba unu alın. Başka bir kaba çırpılmış yumurta, diğer bir kaba da susamla karıştırılmış galeta ununu koyun. Hazırladığınız göğüs bohçalarını sırasıyla una, yumurtaya ve susamlı galeta ununa bulayın. Orta ateşte, kızgın sıvıyağda kızartın. Tavukları yağdan alıp, kağıt havlu üzerinde yağını süzdürün.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL