500 gram kemiksiz tavuk eti (göğüs ve bonfile)
Birer çay kaşığı kimyon ve kişniş tohumu
2 yemek kaşığı tereyağı
Yarım tatlı kaşığı karabiber
4-5 adet defne yaprağı
1 dal biberiye
1 adet limonunun suyu
6-7 adet bebek havuç
2 adet kapya biber
500 gram sultani bezelye
2 adet taze acı biber
5 diş kabukları soyulmuş sarımsak
10 adet kabuksuz arpacık soğan
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Tavuk etini parçalar halinde doğrayın. Kimyon ve kişniş tohumunu havanda dövün. Büyük bir kasede 1 yemek kaşığı tereyağı, tavuk eti, tuz, karabiber, kimyon ve kişniş tohumunu, defne yaprakları, biberiye, limon kabuğu ve limon suyunu karıştırın. Kaseyi streç filme kapatıp buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Kırmızı soğanları dörde bölün. Havuçları temizleyip irice doğrayın. Kapya biberleri temizleyip irice doğrayın. Eti buzdolabından çıkarın. Tüm malzemeyle karıştırıp fırın kabına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.