Piliç Fırında Közlenmiş Biber ve Zeytin İle
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Tencerede zeytinyağıyla soğanları ve sarımsakları soteleyin. Üzerine kuşbaşı doğranmış piliçleri ve tüm baharatları ilave ederek 5 dakika daha soteleyin. Soteleme işlemi bittikten sonra tuz ve biberini ayarlayıp, 2 su bardağı tavuk suyunu ekleyip ağır ateşte 15 dakika pişirin. Bu arada közlenmiş biberleri kuşbaşı şeklinde doğrayıp, tavada, zeytinlerle birlikte soteleyin. Kırmızı biberli ve zeytinli karışımı piliçlerin üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
- Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
- İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL