Fırında Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tavuk etini inceltin. Sarmısakla tavuk göğsünü ovun. Tuz ve karabiberle tatlandırın. Galeta ununa bulayın. Soğanı soyup, piyazlık doğrayın. Dolmalık biberi halka biçiminde doğrayın. Soğanı ve dolmalık biberi 1 tatlı kaşığı zeytinyağı ile harmanlayın. Tuz ekleyin. Karışımı, etin bir kenarına yerleştirin. Tavuğun diğer ucunu malzemelerin üzerine kapatın. Açılmaması için kürdanla tutturun. Folyoya sarın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...