Fırında Hardallı Hindi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Bir fırın tepsisine kuşbaşı hindi eti, ince kıyılmış maydanoz, sıvıyağ, köri, beyaz tozbiber, kıyılmış sarmısak, doğranmış domates, sivri biber, kayısı ve soya sosunu ekleyip karıştırın. Kasede yoğurt, süt, limon suyu, hardal, mısır nişastası ve tuzu karıştırıp, tepsideki malzemenin üstüne yayın. Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında hindi yumuşayana dek pişirin. Suyunu çekince, rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Peynir eriyince fırından çıkarıp, sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL