Domates Soslu Hindi Tava

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Karabiber, zerdeçal ve kimyonu harmanlayıp, 3 çorba kaşığı elma sirkesi ile karıştırın. Hindi biftekleri sirkeli karışımda bir gece marine edin. Sos için domatesleri soyup rendeleyin. 1 tatlı kaşığı zeytinyağını bir tavada kızdırıp domates rendesini ekleyip pişirin. Soğuması için kenara alın. Soğuduktan sonra ince kıyılmış kişniş ile karıştırın. Biftekleri sostan alıp yapışmaz yüzeyli tavada kızartın. Domates sosla birlikte servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...