Biberiyeli Soğanlı Tavuk

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BİBERİYE yapraklarını saplarından ayırın. Soğanları temizleyip dörde bölün ve geniş bir kaba alın. Üzerine, biberiye, tavuk, sıvıyağ, tane biber ve tuz ilave edip harmanlayın. Bir fırın pişirme torbasına unu koyun ve sallayarak tüm iç yüzeyini kaplamasını sağlayın. Tavuklu karışımı torbaya doldurun. Bir fırın tepsisine yerleştirip, üzerine çatalla birkaç delik açın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 50 dakika pişirip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...