MALZEMELER
1 adet tavuk göğsü
1 kavanoz haşlanmış garnitür
Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Beşamel sos için:
2 çorba kaşığı un
Bir buçuk su bardağı süt
1 çorba kaşığı margarin,
tuz
Tavuk göğsünü haşlayıp didikledikten sonra bir fırın kabına alın. Üzerine suyunu süzdüğünüz garnitürleri ilave edip karıştırın. Bu arada beşamel sosu hazırlayın. Bunun için yağı küçük bir tencereye alıp eritin. Unu ilave edip, sürekli karıştırarak kavurun. Sütü ekleyip, karıştırmaya devam edin (topaklanmaması gerek). Tuzunu ayarlayın. Hazırladığınız beşamel sosu tavuğun üzerine boşaltıp, karıştırın. En üste kaşar peyniri rendesi serpip, fırında üzeri pembeleşene dek pişirin.