Sofra

2 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    1 adet tavuk göğsü
    Tuz, karabiber
    Yarım çay bardağı toz antepfıstığı
    1 çorba kaşığı sıvıyağ
    2 çorba kaşığı tereyağı
    1 çorba kaşığı un
    Yarım çay bardağı tavuk suyu
Tavuk göğsünü ortadan ikiye kesin. Üzerine streç film serip döverek inceltin. Tuz, karabiber ve antepfıstığının yarısını üzerine serperek rulo şeklinde sarıp mutfak ipi ile bağlayın. Kızdırılmış sıvıyağda her
tarafını kızartın. Servis tabağına alıp dilimleyin. Diğer tarafta tereyağı ile unu kavurun. İçine kalan antep fıstığı
ve tavuk suyunu ilave edip karıştırın. Hazırladığınız sosu tavuğun üzerine gezdirip servis yapın.