Ankara Tiridi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
2 adet tavuk göğsünü 2 su bardağı suda haşlayıp, lif lif ayıklayın. Tuz ve karabiberi ekleyin. Gözlemenin içine serpiştirin. Gözlemeyi rulo şeklinde sarın. Bir tava içerisinde tereyağını eritip küp doğranmış domates, ince kıyılmış maydanoz, tuz ve kırmızı tozbiberi hafif kavurup, 1 su bardağı haşlanmış tavuk suyunu ilave edin. Bir taşım kaynattıktan sonra servis tabağına alın. Hazırlamış olduğunuz gözlemenin üzerine gezdirip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL