MALZEMELER
1 adet küçük boy hindi
2 adet portakalın suyu
3 su bardağı su,
1 tatlı kaşığı zencefil
6 adet ananas dilimi
4 adet enginar,
100 gram tuzsuz kaşar
Tuz,
karabiber
1 çay bardağı hindi suyu
Temizlenmiş hindiyi bir tencereye alın. Üzerine portakal suyu ve suyu ekleyin. Tuzunu ve biberini ayarlayıp hindiyi pişirin. Hindi suyunu daha sonra kullanmak için bir kenara ayırın. Hindiyi küçük parçalara ayırın. Diğer tarafta enginarları limonlu suda bekletin. Enginarları ve ananasları kuşbaşı doğrayın. Fırın kabına önce enginarları dizin. İkinci kat olarak ananasları dizin. Üçüncü kat olarak hindi parçalarını dizin. Tuz, karabiber ve zencefil ekleyip, üzerini kaşar peyniri dilimleriyle örtün. Hindi suyunu ekleyin. Fırın kabının üzerini folyo ile kapatın. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.