Ispanaklı Puding

Ispanaklı Puding

Sağlıklı ve lezzetli bir tatlı arıyorsanız, ıspanaklı puding mükemmel bir seçenek!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Bir tencereye sütü, unu, şekeri, yumurta sarısını koyun. Çırpma teli ile devamlı karıştırıp koyu muhallebi kıvamı alana dek pişirin. Ocaktan alıp, portakal kabuğu ve vanilyayı katın. Mikserle 15 dakika çırpın. İyice soğuyunca da, robotta ince kıyılmış 1 yemek kaşığı ıspanağı ekleyip, karıştırın.
  • 2
    Islatılmış krem karamel kaselerine muhallebiyi doldurun. Buzdolabında en az 2-3 saat bekletin. Servis tabağına ters çevirin. Portakal reçeli ile süsleyip servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...