Sıcak Şarap

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Tüm malzemeyi çelik tencereye alıp, kaynama noktasına gelene kadar pişirin (kesinlikle fokurdamayacak).
    Ardından ocağı kapatın. Soğuyunca buzdolabına kaldırıp, bir gün bekletin. Ertesi gün tülbentten süzüp, cam
    şişelere koyun. Tekrar buzdolabına kaldırın. Kullanacağınız kadarını ısıtın. Saplı fincanlara koyup, çubuk
    tarçınlarla süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...