Menekşe Şurubu
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Menekşeleri, yaklaşık 12 saat kadar (geceden sabaha) şekerli suyun içinde dinlendirin. Çok kısık ateşte benmari usulü (su dolu bir kabın içine daha küçük bir kap koyup, şekerli menekşeleri bu kaba yerleştirin) 1 saat yavaş yavaş pişirin. Kavanoz ya da şişeye aktarın.
Kullanım şekli:
Anjin, bronşit veya nezle rahatsızlığı olanlara, günde 3 çorba kaşığı içilmesi tavsiye ediliyor.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL