Taze Fasulye Kavurması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    İLK olarak taze fasulyeleri, yapışmaz yüzeyli tavada biraz soteleyin. Ardından 2 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyerek kavurmaya devam edin. Tava ısındığında, reyhanı avucunuzda ovalayarak ve karıştırarak tencereye ekleyin. Yaklaşık 10 dakika kavurmaya devam nedin. En son kıyılmış sarmısakları ekleyip, yemeği servis tabağına alın ve nüzerine sarmısaklı yoğurt dökün. Ayrı bir kapta tereyağını kızdırıp, içine pulbiber atın. Sarmısaklı yoğurdun üzerine gezdirin

Sofra’da Bu Ay

  • Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
  • Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
  • Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...