Taze Fasulye Kavurması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    İLK olarak taze fasulyeleri, yapışmaz yüzeyli tavada biraz soteleyin. Ardından 2 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyerek kavurmaya devam edin. Tava ısındığında, reyhanı avucunuzda ovalayarak ve karıştırarak tencereye ekleyin. Yaklaşık 10 dakika kavurmaya devam nedin. En son kıyılmış sarmısakları ekleyip, yemeği servis tabağına alın ve nüzerine sarmısaklı yoğurt dökün. Ayrı bir kapta tereyağını kızdırıp, içine pulbiber atın. Sarmısaklı yoğurdun üzerine gezdirin

Sofra’da Bu Ay

  • İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
  • Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
  • Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...