Sebzeli Barbunya

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    BARBUNYAYI temizleyin ve bol suyla yıkadıktan sonra süzülmesi için süzgece koyun. Tereyağını bir tencerede eritip, sıvıyağ ekleyin. Kıyılmış mantar, soğan, sivri biber, sarmısak, kabuğu soyulmuş domates ve defne yaprağını koyun. 2-3 dakika soteledikten sonra barbunya, krema ve suyu ilave edin. Tencerenin kapağını kapatın ve 5 dakika pişmeye bırakın. Tuzunu ayarlayın. Ocaktan almaya yakın tane karabiberi katın. Bir taşım daha kaynadıktan sonra ocaktan alın ve sıcak olarak servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...