Portakal Kabuğu Tozu
Tatlılardan çaylara, keklerden soslara kadar birçok tarifte ferah ve doğal bir lezzet katkısı sağlar.
Malzemeler
Yapılışı
-
1
İstediğiniz kadar portakalın kabuğunu irice parçalar halinde ve aralarında boşluk bırakarak fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 45 derece fırında (varsa fanını açarak) 7 saat kurutun.
-
2
Mutfak robotunda dilediğiniz büyüklükte veya un haline gelecek biçimde mutfak robotunda veya kahve öğütücüsünde çekin. Tatlıları süslemek için veya soslarınızın içine dilediğiniz miktarda ilave ederek kullanabilirsiniz.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL