Patlıcan Köftesi
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PATLICANI tamamen soyup geniş bir kaba rendeleyin. Üzerine rendelenmiş soğan, yumurta, ekmek içi, kaşar peyniri ve galeta ununun yarısını ekleyin. Tuz ve baharatları ilave edip yoğurun. Harçtan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şekillendirin. Hazırladığınız köfteleri galeta ununa bulayın. Daha sonra sıvıyağda kızartıp kağıt havluya çıkarın. Fazla yağı gittikten sonra, servis tabağına alıp ikram edin.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL