Kuru Kuru
Mutfağımızın yıldızlarından kurufasulye ile son derece pratik ve besleyici değeri yüksek bir lezzet yorumu...
Malzemeler
Yapılışı
-
1
FASULYENİN üzerini geçecek kadar su ekleyip bir gece bu şekilde bekletin. Sıvıyağı bir tencereye alıp yarım parmak uzunluğunda doğradığınız taze soğanı 2-3 dakika kavurun. Üzerine süzülmüş kurufasulye, su ve tuz ekleyip fasulyeler yumuşayana kadar pişmeye bırakın. Ocaktan almaya 10-15 dakika kala tencereye ikiye bölünmüş kuru domatesleri ilave edin. Pulbiber serperek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL