Karışık Sebze ve Peynir Kızartması
Malzemeler
Yapılışı
-
1
PATLICANLARI alacalı soyup halka şeklinde doğrayın. Tuzlu suda 15 dakika bekletip acısını alın. Sudan geçirip kurulayın. Kızartıp kağıt havluya aldıktan sonra tuzlayın. Diğer sebzeleri de halka doğrayın ve ayrı ayrı kızartın. Kağıt havluya çıkarıp tuzlayın. Peyniri dilimleyip kızartın. Sebzeleri ve peyniri tabağa arzunuza göre yerleştirin. Kekik ya da maydanoz ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL