Fırında Mantar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MANTARLARIN üst zarlarını bir bıçak yardımıyla soyun. Sap kısımlarını çıkarın ve mantarları limonlu suyun içine koyun. Mantarın sap kısımlarını ve taze soğanın yeşil kısımlarını incecik kıyıp bir kaseye alın. Bu karışıma ufalanmış ekmek içi, kaşar peyniri ile zeytinyağını ilave edin ve tüm malzemeyi karıştırın. Hazırladığınız harcı mantarların içine doldurup fırın tepsisine dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin ve sıcak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Anneler Günü'ne ve Kurban Bayramı'na Özel Tarifler
- Kaan Yarman'la Tam Kararında Lezzetler
- Maria Ekmekçioğlu'ndan Girit Yemekleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL