SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER
Sofra
Sebze Yemekleri
Elmalı ışkın tatlısı
ELMALI IŞKIN TATLISI
4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta
MALZEMELER
1 kg ışkın
3 adet Amasya elması
2-3 kahve fincanı tozşeker
IŞKINLARIN dış liflerini soyarak çıkarın. İkişer parmak uzunluğunda kesin. Elmaları küp şeklinde doğrayıp
tencereye alın. Üzerine tozşeker ekleyin. Üzerini aşmayacak kadar su ilave edip, kısık ateşte 15-20 dakika pişirin. Soğuk olarak servis yapın.
ETİKETLER
Elmalı Işkın Tatlısı
Orta
Yoğurt Soslu Kabak
Ekmek Üstü Yoğurtlu Ispanak
Limonlu Kremalı Sos
Havuçlu Sos
Kesme Çorbası
BUNLARI DA DENEMEK İSTER MİSİNİZ?
Pilavlar
İÇ PİLAV
Sebze Yemekleri
SOYA SOSLU LİMONLU TAVUK
Mantı ve Makarnalar
SİNİ MANTISI
Et Yemekleri
FIRINDA NAR EKŞİLİ KUZU KOL
Et Yemekleri
HASANPAŞA KÖFTESİ
Sebze Yemekleri
SOĞAN ÇANAKLARINDA MAŞ FASULYESİ VE TAZE YERFISTIĞI
SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER