SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER
Sofra
Sebze Yemekleri
Elmalı ışkın tatlısı
ELMALI IŞKIN TATLISI
4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta
MALZEMELER
1 kg ışkın
3 adet Amasya elması
2-3 kahve fincanı tozşeker
IŞKINLARIN dış liflerini soyarak çıkarın. İkişer parmak uzunluğunda kesin. Elmaları küp şeklinde doğrayıp
tencereye alın. Üzerine tozşeker ekleyin. Üzerini aşmayacak kadar su ilave edip, kısık ateşte 15-20 dakika pişirin. Soğuk olarak servis yapın.
ETİKETLER
Elmalı Işkın Tatlısı
Orta
Yoğurt Soslu Kabak
Ekmek Üstü Yoğurtlu Ispanak
Limonlu Kremalı Sos
Havuçlu Sos
Kesme Çorbası
BUNLARI DA DENEMEK İSTER MİSİNİZ?
Sebze Yemekleri
PORTAKAL KABUĞU TOZU
Soslar ve İçecekler
PORTAKALLI LİMONATA
Mantı ve Makarnalar
SİNİ MANTISI
Börekler-Çörekler ve Poğaçalar
SODALI PEYNİRLİ BÖREK TARİFİ
Soslar ve İçecekler
PORTAKALLI LİMONATA
SOFRA TV
Youtube
Instagram IG
TARİFLER
Çorbalar
Salatalar ve Mezeler
Etli ve Sebzeli Yemekler
Zeytinyağlılar
Hamur İşleri
Pilavlar ve Makarnalar
Tatlılar
Kahvaltılıklar
İçecekler
Diğer
MENÜLER
MUTFAK OKULU
Akademi
Sözlük
GASTRONOMİ YAZILARI
HABERLER