Asma Yaprağı Yemeği
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Taze asma yaprağını ince kıyın. Kaynar suya batırıp, çıkarın. Süzüp, sıkın. Rendelenmiş soğanı zeytinyağında kavurun. Salçayı ekleyin. Soteleyip, yaprakları ilave edin. Kendi suyu ile 5 dakika pişirin. Bulgur, su, şeker ve tuzu ekleyin. Kısık ateşte, karıştırarak, suyunu tamamen çekene dek pişirin. Karabiber ve yarım limonun suyunu ekleyin. Harmanlayıp, soğuk servis yapın. Arzu edilirse sıcak da yenebilir.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL