3 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    3 adet milföy hamuru
    20 adet kiraz domates
    2 adet kırmızı küçük turp
    Yarım demet maydanoz
    1 çay bardağı küp doğranmış beyaz peynir
    2 çorba kaşığı rendelenmiş taze kaşar peyniri
    1 çorba kaşığı zeytinyağı
    1 çorba kaşığı limon suyu
    2 adet taze soğan
    Kekik,
    tuz
Milföy hamurlarını paketten çıkartıp çözülmeleri için oda sıcaklığında bekletin. Mutfak tezgahını unlayıp hamurları merdane yardımı ile her iki yöne doğru açarak genişletin. Fırın kağıtlarından, milföy hamurlarının büyüklüğüne uygun külahlar oluşturun ve hamurları bunların üzerine sarıp tepsiye koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin ve hamurları kağıtlardan ayırın. Diğer tarafta, domatesleri, turpları ve taze soğanı istediğiniz büyüklükte doğrayın. Maydanozu incecik kıyın. Domates, turp, taze soğan, beyaz peynir, kaşar peyniri ve maydanozu bir kapta karıştırın. Üzerine limon suyu, zeytinyağı, kekik ve tuzu ilave ettikten sonra bu karışımı külahlara paylaştırın.