Milföy Külahında Domates Salatası
                                                Tabağınıza zarafet katın! Klasik domates salatasını milföy külahında sunarak hem göze hem de damağa hitap edin. Misafirlerinizi bu şık sunumla şaşırtmaya hazır olun!
Malzemeler
Yapılışı
- 
                    1
                    Milföy hamurlarını paketten çıkartıp çözülmeleri için oda sıcaklığında bekletin. Mutfak tezgahını unlayıp hamurları merdane yardımı ile her iki yöne doğru açarak genişletin.
 - 
                    2
                    Fırın kağıtlarından, milföy hamurlarının büyüklüğüne uygun külahlar oluşturun ve hamurları bunların üzerine sarıp tepsiye koyun. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 20-25 dakika pişirin ve hamurları kağıtlardan ayırın.
 - 
                    3
                    Diğer tarafta, domatesleri, turpları ve taze soğanı istediğiniz büyüklükte doğrayın. Maydanozu incecik kıyın. Domates, turp, taze soğan, beyaz peynir, kaşar peyniri ve maydanozu bir kapta karıştırın.
 - 
                    4
                    Üzerine limon suyu, zeytinyağı, kekik ve tuzu ilave ettikten sonra bu karışımı külahlara paylaştırın.
 
Sofra’da Bu Ay
- Hızlı Hafta 7 Güne Pratik Tarifler
 - Zeynep Dinç'ten Elmalı Ilık Sonbahar
 - İnci Bak'tan Uskumrulu Tabaklar
 
                ve Daha Fazlası ...
            
            
                ABONE OL