MALZEMELER
2 çorba kaşığı rendelenmiş keş
1 çorba kaşığı tereyağı
1 adet lollorosso
1 demet tere
8-10 dal taze nane
50 gram konserve mantar
8-10 adet kiraz domates
1 tatlı kaşığı kavrulmuş dolmalık fıstık
Sos için: 2-3 çorba kaşığı zeytinyağı
Yarım limonun suyu
2 çorba kaşığı sirke
Yıkanmış ve suyu süzülmüş lollorossoyu elinizle iri parçalar halinde koparın ve servis tabağına alın. Üzerine tere, nane ve mantar ilave edin. Dörde bölünmüş kiraz domates ve dolmalık fıstığı da ekledikten sonra üzerine tereyağında kavrulmuş keşi serpin. Sos için zeytinyağı, limon suyu ve sirkeyi bir kasede karıştırıp, salatanın üzerine gezdirerek servis yapın.