8 Renk Salata

Her lokmada bir vitamin patlaması, her rengiyle doğanın zenginliği... Taptaze sebzeler, göz alıcı sunum, hafif ve doyurucu lezzet. Sofralarınıza enerji ve şıklık katmak için hazır!
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Salata malzemesini derin bir kasenin içine doğrayıp, karıştırın. Salatanıza damak zevkinize göre ekstra sebze ve meyve örneğin kabak, soya filizi, yeşil elma ekleyebilirsiniz. Sos malzemesini de karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin.
-
2
Daha sonra salatanızı yarım çay kaşığı keten tohumu ve iki-üç dilim portakal dilimiyle süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL