8 Renk Salata

8 Renk Salata

Her lokmada bir vitamin patlaması, her rengiyle doğanın zenginliği... Taptaze sebzeler, göz alıcı sunum, hafif ve doyurucu lezzet. Sofralarınıza enerji ve şıklık katmak için hazır!

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Salata malzemesini derin bir kasenin içine doğrayıp, karıştırın. Salatanıza damak zevkinize göre ekstra sebze ve meyve örneğin kabak, soya filizi, yeşil elma ekleyebilirsiniz. Sos malzemesini de karıştırıp, salatanın üzerine gezdirin.

  • 2

    Daha sonra salatanızı yarım çay kaşığı keten tohumu ve iki-üç dilim portakal dilimiyle süsleyerek servis yapın.

Sofra’da Bu Ay

  • Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
  • Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
  • Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...