Çilek ve Şampanyalı Risotto Brulee
Malzemeler
Yapılışı
-
1
RISOTTO pirincini sıvıyağ ile derin bir tencereye alıp kavurun. Sıcak su ilave edip tahta kaşıkla karıştırın. Çileklerin yarısını püre olarak, diğer yarısını tane olarak tencereye ilave edin. 1-2 dakika kısık ateşte pişirdikten sonra şampanya ve taze nane ekleyin. Risottonun pişmesine yakın, krema ve parmesan peynirinin yarısını ilave edin. Tencereyi ocaktan alıp risottoyu servis tabağına alın. Üzerine kalan parmesanı serpin. Üzerini pürmüzle yakıp, sıcak olarak servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İnci Bak’tan kabak ve patlıcanla ezber bozan tarifler
- Şef Beyza Çevik ve Berrin Ak’tan Beş Çayı Sofraları
- Zeynep Dinç'ten Yazı Yufkaya Saran Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL