Sucuklu ve Zeytinli Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
MAKARNAYI tuz eklediğiniz suda üzerinde yazan süre kadar haşlayın. Süzüp kenara alın. Sucuğu dilimleyin. Kiraz domatesleri dörde bölün. Sıvıyağı bir tavada kızdırıp, sucuğu önlü-arkalı kızartın ve tavadan alın. Aynı tavaya domatesi koyup bir-iki dakika soteleyin. Üzerine halka doğranmış biberli zeytin, sucuk ve karabiber ilave edin. Bir-iki çevirip ocaktan alın. Yapraklarına ayrılmış maydanozu ekleyip harmanlayın. Harcı makarnaya ilave edip karıştırdıktan sonra servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- İlham Veren Konuklarla Aynı Sofra'da
- Geçmişten Geleceğe Gastronomi
- Zeynep Dinç'le Yaş Günü Özel: Kutlama Tatlıları
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL