4 Porsiyon
Zorluk Derecesi Orta

MALZEMELER

    500 gram spagetti
    4 adet domates
    8-10 diş sarmısak
    400 gram ton balığı
    1 çay bardağı zeytinyağı
    1 adet defne yaprağı
    1 çay kaşığı biberiye
    1 tatlı kaşığı kapari
    1 çay bardağı beyaz şarap
    Tuz
    Karabiber
    Kekik
    Üzerine:
    200 gram mozzarella peyniri
Zeytinyağını bir tencerede ısıtın. Sarmısakları zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun. Sarmısakları yağdan çıkartıp rendelenmiş domatesleri ve süzülmüş ton balığını ilave edin. Tuz, karabiber, kekik, defne yaprağı, biberiye, kapari ve beyaz şarabı ilave ederek 5 dakika pişirip ocaktan alın. Spagettiyi 9 dakika haşlayın. Süzüp servis tabağına alın. Üzerine hazırladığınız sosu gezdirin. Rendelenmiş mozzarella peyniri serpip servis yapın.