Patlıcanlı Makarna
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Makarnayı al dante (orta yumuşaklıkta) olarak tuzlu suda haşlayın. Daha sonra süzgeçten geçirin. Bu arada soğanı incecik kıyın. Patlıcanı küp doğrayın. Taze sarmısağı da incecik doğrayın. Bir tavaya 3 çorba kaşığı zeytinyağı alıp, soğanı kavurun. Patlıcanları atın. Harlı ateşte kavurmaya devam edin. Birkaç dakika sonra domatesi ekleyin. Altını kısarak pişirmeye devam edin. Taze sarmısak, ince kıyılmış fesleğen ve maydanozu ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayın. Makarnanın üzerine gezdirip servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Haftalık Örnek Menü Dengede 7 Gün 3’er Öğün
- Dr. Ayça Kaya’dan Düşük Karbonhidratlı Beslenmede Altın Kurallar
- Düşük Karbonhidratlı Tarifler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL